Team

Onderwijs en gedragsverandering valt of staat met het team. Met paste trots presenteren we hier het Urban Talent Academy team:

Mira Mellema

Coördinator Sportwerkt / eigenaar Urban Talent Academy

“Ik ga graag uit van de mogelijkheden van jongeren en niet van hun beperkingen.”

Deze jongeren zijn zoveel meer dan de optelsom van hun problemen en beperkingen!
Het bijzondere aan deze locatie vind ik de locatie zelf maar vooral ook de samenwerking met ROCTOP. Het is een bijzonder energiek team en bij iedereen staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarnaast stralen ze veel kracht en positiviteit uit en dat alles past echt de bij de Urban Talent Academy.

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.07-2

John Limon

Coördinator ROCTOP/ eigenaar Urban Talent Academy

“Mijn passie is persoonlijke ontwikkeling zowel in de sport als op het maatschappelijke vlak. Ik doe al mijn hele leven aan sport en dat heb ik op verschillende niveaus gedaan.
Vanuit mijn passie voor sport ben ik mij gaan richten op lichamelijke opvoeding van de jeugd. In de 30 jaar dat ik dit doe heb ik jonge mensen gezonde evenwichtige volwassenen zien worden. Sport is meer dan een bezigheid of een leuke hobby. Sport is een machtig middel om het gedrag te beïnvloeden en om een goede gezondheid te behouden. In die 30 jaar ben ik mij gaan bekwamen in gedragsverandering door sport en dat heeft mijn passie voor sport vergroot. Mijn doel is zoveel mogelijk jongeren te laten profiteren van het machtige middel sport.”

Donny Kessing

Mentor Urban Talent Academy

“Van jongs af aan heb ik een passie voor sport. Het mooie van het werk hier is de combinatie van werken aan jezelf dmv sport zodat je beter in vorm komt en fitter bent. Hierdoor kan je makkelijker andere dingen leren. Het werken op een school op een sportlocatie vind ik de ideale combinatie”

Omar Limon

Mentor Urban Talent Academy

Het mooie aan het werk dat wij doen is dat we continu bezig zijn met het ontwikkelen van de leerlingen op persoonlijk en sportief vlak. Het gegeven dat wij een rol mogen spelen in dit proces werkt erg motiverend en zorgt ervoor dat ik passievol mijn werk kan uitvoeren.

Brian Kessing

Mentor Urban Talent Academy

“Bijzonder hier is dat we een heel jong en gemotiveerd team hebben die samen de leerlingen maar ook de school naar een hoger plan willen tillen. De leerlingen profiteren van deze sfeer. Vanaf het moment dat ik hier werk zijn er steeds vernieuwende ontwikkelingen waardoor we de leerlingen nog beter kunnen begeleiden op weg naar een zelfstandig bestaan.”

WhatsApp Image 2019-01-15 at 15.24.26

Jamal Limon

Ondersteunend Medewerker Urban Talent Academy

Een van mijn grote passies is sporten. Dit bedrijf zowel als de locatie ademt sport en ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van al onze leerlingen door middel van sport. We hebben een deel van onze toekomst in ons handen en dat is waardevol.

WhatsApp Image 2019-01-08 at 12.28.57

Denice Atmonadi

Mentor ROCTOP

Graag wil ik resultaat en het beste uit iemand halen. Ik heb veel doorzettingsvermogen en ben daadkrachtig en werk aan doelen en belangen van anderen en mijzelf.

Sanne Admiraal

Mentor ROCTOP

“Iedereen heeft talent!”

Mijn passie is om iedereen de ruimte te geven om zijn of haar talent op zijn eigen manier te ontwikkelen. Bij ons op locatie zetten we de leerling centraal. Vanuit de passie van de leerling bewandelen we samen het pad naar ontwikkeling. Bij ons op locatie wordt niet alleen sport ingezet als middel tot persoonlijke ontwikkeling, ook eten we samen, doen we projecten in samenwerking met partners zodat onze leerlingen ook buiten school zich blijven ontwikkelen. Hierbij streven wij naar participatie met de vertrouwde leefomgeving van onze leerlingen.

Ayrton Walker

Mentor ROCTOP

“Ik wil graag leerlingen mogelijkheden bieden, daar waar ze zelf denken dat er geen mogelijkheden meer zijn.”

Bijzondere aan deze locatie dat de leerlingen door middel van sport bezig zijn met hun ontwikkeling niet alleen op sociaal vlak maar ook op persoonlijke vlak

Dina Aabbouz

Mentor ROCTOP

“Ik vind het belangrijk om de leerlingen te laten inzien dat ze altijd een keus hebben en ze te begeleiden in het maken van de juiste keuze”

Ik heb een passie voor sport. Geef (aqua) Aerobic lessen en doe aan fitness. Het werken hier is zo anders als op andere plekken waar ik gewerkt heb. Door middel van sport kan je zelfs de moeilijkste jongeren bereiken en er goede resultaten mee boeken

Monique Minnaard

Mentor en docent Nederlands ROCTOP

“Mijn motto is: Denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Je kan meer dan je denkt als je maar wilt investeren in jezelf. Hierbij sluit mijn passie prima aan: Creativiteit Overall; relaxed bezig zijn door creaties in handvaardigheden. Binnen deze school is er ruimte voor creatief denken, oog voor ieder individu het aanbod is afgestemd op ieders individuele situatie”

Nina Nollet

Mentor ROCTOP

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.07

Lydia van Zoest

Mentor en docent Rekenen ROCTOP

“Everything happens for a reason”

Mijn passie is Kizomba dansen dit geeft mij ontspanning en plezier. Ik vind het belangrijk en fijn om te bewegen en met je lijf bezig te zijn. Het is leuk om op deze school te werken omdat er hier een sportieve energie hangt. Sport is een supergoed middel om gedragsverandering voor elkaar te krijgen bij onze doelgroep.

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.07-4

Joshua Koene

Stagaire Urban Talent Academy

Het mooie van de Urban Talent Academy is dat iedereen kansen verdient. Ik voel mij vereerd dat ik een bijdrage mag leveren aan het ontwikkelen van de leerlingen. Ieder persoon heeft talent, ik wil de leerlingen er van bewust maken dat zij deze talenten moeten ontdekken en gebruiken.

De creatieve en sportieve manier van les geven werpt zijn vruchten af met als resultaat vele mooie succesverhalen.

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.07-3

Djahina Parisius

Jeugdadviseur MBO Jeugdteam

De sfeer bij sportpark de Eendracht is open, uitnodigend en er is veel energie. In deze dynamiek gebeurd er van alles.

Het leuke aan werken bij sportpark de Eendracht voor mij is dat het hele team erop gericht is jongeren in hun kracht te zetten. Veel jongeren horen al vaak genoeg wat er allemaal mis gaat, zij allemaal ‘verkeerd’ hebben gedaan.

Hier is dat anders en hebben zij naast leren ook de mogelijkheid om te sporten. Samenwerken, doorzetten en discipline komen zowel in het schoolse als in het sport proces steeds terug. Dit gaat soms met vallen en opstaan, dat is hier niet erg.
Ik kan hier als jeugd adviseur op een laagdrempelig manier leerlingen in ondersteunen bij schoolse en persoonlijke keuzes. En dat doe ik in deze sportieve, positieve omgeving elke keer weer met veel plezier.

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.07-5

Abdelilah Bouchikhi

Docent Nederlands ROCTOP

Aan het eind van de dag is leren een zeer persoonlijke ervaring. Wanneer iets wordt geleerd, begrepen en uiteindelijk transparant wordt voor de leerling, is het een heel bijzondere vorm van individuele prestatie die een persoon voor altijd verandert. De geest wordt verfrist en opener, nieuwe neurale verbindingen worden gevormd en de nieuwsgierigheid neemt toe. Hoe meer we leren, hoe meer we willen leren.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 14.03.46

Steve Silvester

Mentor ROCTOP

Het gaat er niet om waar je vandaan komt, het gaat er om waar je naar toe gaat.

Fitsum Afwerki

Beheerder Urban talent Academy/Spark United

Ik ben ooit bij de Urban Voetbal School begonnen via de gemeente op een werkervaringsplek. Er was meteen een klik. Nu ben ik alweer bijna 3 jaar als beheerder van Spark United en heb nog steeds met de Urban Voetbal School te maken. Ik vind het werk leuk en kan goed met de leerlingen omgaan. Mijn functie is heel afwisselend. Je vind mij tussen de leerlingen maar ook bij de clubs. Soms ben ik zelfs in de keuken als kok bezig.
Het leuke van mijn werk is de afwisseling en het samenwerken met zoveel verschillende groepen.