Urban Talent Academy is gezond!

PERSBERICHT

Amsterdam, 25-08-2020

Urban Talent Academy is gezond

Urban Talent Academy heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat Urban Talent Academy zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De Urban Talent Academy is trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt Urban Talent Academy voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat Voeding. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet, wij zorgen voor gratis gezonde voeding, geven les over gezonde voeding en zorgen voor voldoende sportactiviteiten.

Directeur Mira Mellema van Urban Talent Academy is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt er in de kantine van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.n